loading...

Непријатни ситуации кои сите ние сме ги доживеале барем еднаш во животот

Некои мали, секојдневни проблеми ни се случуваат на сите нас. Работите како бавен интернет, заплеткани кабли, предмети на погрешно место и извлечен конец од џемперот сите нè полудуваат и прават да се чувствуваме непријатно. Меѓутоа, најважната работа е никогаш да не го изгубите трпението и смислата за хумор додека се соочувате со овие мали неволји. Погледнете ги нашите фотографии и сигурни сме дека ќе се препознаете во нив.

1. Кога патентот ќе го направи ова

1-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

2. Кога сакате да излупите една банана, а не четири

2-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

3. После само 5 минути во џебот

3-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

4. Луѓето кои ги блокираат седиштата до прозорецот во јавниот превоз

4-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

5. Кога виљушката ќе падне во храната

5-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

6. Најиритирачката работа кога сте жена

6-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

7. Нови патики со своите врвки

7-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

8. Кога веб-сајтот не ви дозволува да влезете сѐ додека не се најавите

8-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

9. Болката кога премногу ќе го исечете нокотот

9-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_

10. Тоалети со огледала на плафонот

10-20-neprijatni-situacii-koi-site-nie-sme-gi-dozhiveale-barem-ednash-vo-zhivotot-www.kafepauza.mk_
loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
Inline
Inline
WpCoderX