loading...

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

Градинарите често ги користат растенијата што се искачуваат и саксиите со цвеќиња за декорирање куќи и градини. Иако некои луѓе веруваат дека растенијата што се искачуваат можат да ги уништат ѕидовите, тие без сомнение прават куќата да изгледа како од бајка. Погледнете некои од најубавите куќи покриени со растенија.

1. Зелена куќа, Гиесен, Германија

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

2. Двор, Кордоба

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

3. Вертикална градина, Мадрид

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

4. Колиба во Англија

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

5. Национален музеј во Полска

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

6. Декорација на ѕид, Лондон

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

7. Хобитска куќа

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

8. Градина на покрив, Чикаго

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

9. Вертикална градина, Кјото

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

10. Влез во куќа во Сан Франциско

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

11. Најголемата грмушка

Неверојатни фотографии од растенија кои ги претвориле домовите во бајка

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
Inline
Inline
WpCoderX