loading...

Направете сами: Креативни празнични декорации

Самата новогодишна и божиќна прослава, дефинитивно не се најзабавните денови од целата година. Магијата се состои во самото очекување на празничниот дух, кој го обзема целиот свет. Сепак, празничното расположение нема да нѐ зафати, доколку самите не се потрудиме да се инспирираме. За таа цел, направете сами, едно од овие 15 креативни декорации, кои ќе ви причинат задоволство за пристигнувањето на новата 2019 година.

1. Лампион од старо искршено цеде

Направете сами: креативни празнични декорации
Направете сами: креативни празнични декорации

2. Снешковци од капачиња за шише

Направете сами: креативни празнични декорации

3. Лампиони – пингвини од прегорени сијалици

Направете сами: креативни празнични декорации

4. Рудолф создаден од делови од сложувалка

Направете сами: креативни празнични декорации

5. Лампион облепен со копчиња со различна големина и форма

Направете сами: креативни празнични декорации

6. Лампиони свиткани во весници и наросени со светки

Направете сами: креативни празнични декорации

7. Шишарки со блескави светки

Направете сами: креативни празнични декорации

8. Запчаници како декоративни украси за елка

Направете сами: креативни празнични декорации

9. Празнични украси направени од тапи за вино

Направете сами: креативни празнични декорации

10. Лампион обложен со ружички смотани од страници од книга

Направете сами: креативни празнични декорации

11. Лампиони декорирани со отпечатоци од прсти

Направете сами: креативни празнични декорации
Направете сами: креативни празнични декорации

12. Рециклирана РАМ меморија како украс за елка

Направете сами: креативни празнични декорации

13. Ирваси од ролни од тоалетна хартија

Направете сами: креативни празнични декорации
Направете сами: креативни празнични декорации

14. Плетени снегулки како украси за елка

Направете сами: креативни празнични декорации
Направете сами: креативни празнични декорации

15. Ѕвонеста тегла декорирана како кристална топка

Направете сами: креативни празнични декорации
loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
Inline
Inline
WpCoderX