loading...

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

Сè уште се дебатира на темата кој го измислил микроскопот. Но, она во коешто се согласуваат сите е дека оваа направа ни ги отвори портите кон за нас непознат свет. Погледнете како изгледаат разните органи на човечкото тело под микроскоп.

1. Јазик

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

2. Коска

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

3. Тенко црево

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

4. Срце

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

 

5. Кожа

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

6. Очи (ретина)

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

7. Здрави бели дробови

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

8. Бели дробови со рак

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

9. Крв

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

10. Овулација

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

11. Влакно од коса

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

12. Неврони

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

13. Заб

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

 

14. Бактериски талог на заб

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

15. Кристали инсулин

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

16. Нокти

Како изгледаат органите и процесите во нашето тело под микроскоп?

 

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

error: Content is protected !!
Inline
Inline
WpCoderX